Акценти в предаването „Дупница – Ключът към Рила“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Дупница. В днешното издание на предаването ще ни гостува Диляна Диканска, която е директор на VIII Национален фолклорен фестивал на обработените народни хора “Рила ни гледа“-2017 . Изданието ще бъде официално открито на 10 юни от 9.30ч. в парк „Рила”. Той ще продължи два дни и се реализира под патронажа на кмета инж. Методи Чимев.

В днешното издание ще предоставим информация за това, че финансовият отчет на Община Дупница за 2016 година се заверява без резерви. Това e заключението на одиторите за финансовото състояние през миналата година, а проверката бе извършена от Сметната палата. Финансовият отчет дава вярна и честна представа за финансовото състояние и имуществото на община Дупница към 31 декември 2016 година, в съответствие с приложимата обща рамка за финансово отчитане“, се казва в заключението на Сметната палата, чийто доклад е публикуван на официалната им страница.

В края на изданието директорът на Исторически музей- Дупница Анелия Геренска ще ни разкаже за един от кметовете на Дупница Коста Петров.

Всичко това и още, придружено с хубава музика за добро настроение и позитивен ден, Ви очаква в „Дупница – Ключът към Рила“ от 16.00 до 17.00 часа с водещ Лора Калчева.