Акценти в предаването „Дупница – ключът към Рила “ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Дупница.  В предаването „Дупница – ключът към Рила“ на Радио „Фокус“   ще проследим посещенията на двама министъра в Дупница. В сряда в града беше министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който се срещна с местната управа и се запозна на място с нанесените от валежите поражения по инфраструктурата в града.

Днес в Дупница пристигна и Бисер Петков, министър на труда и социалната политика. Той се срещна кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев и представи програма „Работа“.

Ако и вие нашите слушатели и читатели искате да коментирате темите, за които говорим днес или пък да предлагате такива, които биха били интересни за вас, то може да ни позвъните на телефон 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или да ни пишете на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставят и въпроси от различни естество, които касаят Дупница, а ние ще ги отправим към имащите отношение по въпроса отдели в общината.

Предаването „Дупница – ключът към Рила “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки четвъртък от 16.00 до 17.00 часа с водещ Лора Калчева.