Акценти в предаването „Заедно в Пловдив“ по Радио „Фокус”- Пловдив

Пловдив. В предаването „Заедно в Пловдив“ на Радио „Фокус”- Пловдив днес ще чуем коментара на пловдивския кмет Иван Тотев за отчетеното превишение на фини прахови частици във въздуха в града през последните дни. Според кмета темата с мръсния въздух днес се преекспонира и с категоричност въздухът в града под тепетата се подобрява с всяка изминала година.
Ще чуем и зам.-кмета на Пловдив Стефан Стоянов, който пък ще ни каже колко ученици и училища са участвали в програмата на Образователно-индустриалния борд за 2018 година, как общината популяризира възможностите за ранно кариерно развитие на децата и какви са очакванията ни за нови инвестиции през идната година.
Във втората част от предаването ни ще чуем подробности за това какво предстои да се случи по време на откриването на Пловдив – Европейска столица на културата на 12 януари. Ще ви разкрием любопитни неща, с помощта на Фондация „Пловдив 2019”.
В края ще ви поканим на събитие днес, което е част от програмата на тазгодишните Коледни празници на Стария град „Светлина и Надежда“.
Предаването „Заедно в Пловдив“ се излъчва всеки петък, от 16.00 до 17.00 часа. Телефонът за връзка с нас е 032/65 25 65. Водещ на предаването е Цветана Тончева.