Акценти в предаването „Заедно в Пловдив“ по Радио „Фокус”- Пловдив

Пловдив. Пловдивските футболни клубове се обединиха в подкрепа на идеята за изграждане на стадион „Пловдив“. Това стана ясно след среща на кмета Иван Тотев с представителите на ръководствата на футболните отбори. Желанието и на Община Пловдив, и на ръководствата на футболните клубове е да има стадион, подходящ за провеждане на европейски и световни първенства. Намерението на всички е след обновяването на съоръжението, то да бъде използвано от отборите, каквато е била идеята при първоначалното му изграждане в края на 80-те години. В предаването „Заедно в Пловдив“ по Радио „Фокус”- Пловдив днес ще чуете повече по тази тема от кмета Иван Тотев.
Във втората част от предаването ни ще ви представим „Пловдив Fantasy пътеводител“ – един напълно различен пътеводител, разкриващ града през очите на хората, които живеят, веселят се, фантазират и обичат. В него хилядолетната история и културните богатства на Пловдив са поднесени с чувство за хумор и като вътрешна информация.
Тези и още любопитни теми очаквайте в предаването „Заедно в Пловдив“, което се излъчва всеки петък, от 15.00 до 16.00 часа.
Водещ на предаването е Цветана Тончева.