Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин отново ще проследим актуалните теми за Община Петрич.

Развитието на туризма е един от основните приоритети за Община Петрич, затова от началото на първия мандат на кметът Димитър Бръчков и неговият екип до днес постоянно се работи за неговото усъвършенстване. А резултатите от положеният труд вече са на лице. Тази година Община Петрич е номинирана в шест различни категории в Годишните награди на Министерството на туризма. Кои са те и какво бе постигнато през годините за развитието на туризма ще ни каже Гергана Сандъкчиева от Туристическия информационен център. Преди да ѝ дадем думата накратко ще си припомним какви видове туризъм предлага Община Петрич.

Във втората част от предаването за пореден път ще се върнем в историята на България и по-конкретно на петричкия регион, за да видим какво се случва в района след подписването на Ньойският договор.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.


Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.


Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Ливия Нинова.