Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин ще започнем с най-важното събитие от изминалата седмица, а именно съвместната среща между представители на бизнеса и общинското ръководство с представители на Агенция „Пътна инфраструктура“. Министерството на отбраната ще финансира с над 30 000 лева възстановяването на военни паметници в Петрич. Общината също ще участва финансово по възстановяването. Наш събеседник по темата ще бъде  Методи Бисерков, началник на отдел „Образование“ към Община Петрич. Утре – 12 февруари отбелязваме годишнина от рождението на Иван Тодоров Ангов. Той е български революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация и просветен деец. Повече за живота и делото му научаваме от Сотир Иванов, директор на Исторически музей-Петрич.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Натали Стефанова.