Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин ще започнем с обзор на събитията от вече изминалата седмица. Какви са капиталовите разходи, заложени в Бюджет 2019 на Община Петрич, научаваме от зам.-кмета по строителство – Минка Салагьорова. Паметник на репресираните от комунистическия режим изграждат в Петрич. Повече за проекта ще чуем от зам.-кмета по Култура – Илияна Попова. Мотоклуб „Калабак” в петричкото село Самуилово най-сетне ще има състезатели и в международни надпревари. Тази година седем негови състезатели ще карат не само в Националния шампионат, но и в Източноеврпоейския шампионат по мотокрос. Наш събеседник по темата ще бъде кметът на село Самуилово – Кирил Стоянов. Ще Ви запознаем и с повече подробности около срещата на кмета Димитър Бръчков с Посланика на Казахстан Негово Превъзходителство Темиртай Избастин.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Натали Стефанова.