Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин отново ще проследим актуалните теми за Община Петрич. В продължение на няколко дни продължиха празненствата и мероприятията в Петрич по повод празника на града. Те започнаха на 2 май и продължиха до 6 май, когато е същинският празник. Подробности научаваме от колегата Ливия Нинова. Специален гост-изпълнител за празника на Петрич бе и известният поп изпълнител Владимир Ампов-Графа. Той зарадва петричката публика на 4 май, а след концерта дълго време нямаше възможност да си тръгне, тъй като бе обграден от многобройните си фенове. Графа направи невиждано шоу. Ето какво ни сподели самият той за емоциите си точно преди излизането му на петричка сцена. С него разговаря колегата Ливия Нинова. Ще Ви представим повече информация и за откриването на Военен паметник „Българско военно гробище – 1944“, както и за откриването на новата спортна зала „Серафим Бързаков“.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Натали Стефанова.