Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин отново ще проследим актуалните теми за Община Петрич. ІІ-ри Фестивал на „Здравословния начин на живот“ ще се проведе в град Петрич. Фестивалът е осъществяване на идеята да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Повече за фестивала ще ни разкаже един от неговите организатори и основоположници Живко Стоилов. Наш събеседник ще бъде и един от лекторите на фестивала – д-р Светла Балтова. Ще Ви представим и повече информация за новата кислородна инсталация и новото отделение в сградата на болницата в Петрич. В края на предаването ще се спрем на една забележителна личност за Петрич, а именно поетът Евтим Евтимов, който почина на 8 юни преди 3 години.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15,00 до 16,00 часа с водещ Натали Стефанова.