Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на Радио „Фокус“ – Пирин продължаваме да следим всичко интересно, свързано с общината. 10 771 432 лева е Бюджет-2019 на Община Симитли. Какви са основните приоритети в него ще имате възможността да чуете в първата част от предаването. Акцент ще бъде и социалната политика на общината, тъй като вече близо 7 години на територията на Симитли функционира Център за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства. Той е създаден през 2012 година като и до днес е една от най-добре функциониращите институции на територията на общинския център. Във втората част от изданието отново ще ни гостува докторант Кристиян Ковачев, който ще ни разкаже повече за конкурс, организиран за децата от училищата в Симитли и селата, посветен на 90-ата годишнина от освещаването на храм „Рождество Богородично“.

Очакваме и вас, нашите слушатели на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81, както и на е-майл: pirin@focus-news.net.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.