Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин днес продължаваме да говорим за всичко актуално и интересно, което се случва в Община Симитли. 300 хиляди лева бяха осигурени по проект „Красива България“ към Министерството на труда и социалната политика. Средствата ще бъдат вложени в реконструкция, преустройство и промяна на предназначението на съществуваща едноетажна сграда в „Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица“ в село Железница. Темата за този, но и за други проекти със социална тематика ще допълним с помощта на ръководителя на Социално звено  – Симитли Ивайло Гоцев. В предаването днес ще говорим ѝ за Великденските пости, които започнаха на 11 март. Наш гост ще бъде фолклористът проф. Костадин Динчев. В края на предаването няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през последните дни.

Очакваме и вас, нашите слушатели на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81, както и на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко актуално, което се случва в града и малките населени места.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.