Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин продължаваме да следим и да ви разказваме за всичко по-актуално и интересно, което се случва в Общината. Тъй като по традиция през месец май фокусът на обществеността винаги бива поставян върху образованието, то в днешното, а и в следващите две предавания ще ви разкажем за училищата, които се намират на територията на Община Симитли. Те са три на брой, като две са средни и носят името „Св. св. Кирил и Методий“, разположени в град Симитли и село Крупник. Третото учебно заведение, което е обединено се намира в село Долно Осеново, наречено „Паисий Хилендарски“. В предаването днес ще ни гостува директорът на гимназията в общинския център – Таня Янкова, която ще ни разкаже повече не само за историята, но и за актуалното състояние на училището, като основен акцент ще поставим върху първокласниците и бъдещите абитуриенти. От нея ще научим повече и за патронния празник на учебното заведение, и за инициативите, които се организират по повод 50-ата годишнина от обявяването на Симитли за град. Очаквайте и информация относно кампанията Build Solid Ground,  която ще гостува в града на 17 май.

В края на предаването очаквайте и традиционният ни обзор за всичко по-важно, което се случи в общината през изминалите 7 дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.