Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин ще си говорим за това, че в навечерието на 24 май – сдружение „Хора и традиции“ – село Брежани спечели проект за обредната култура от региона на малкото населено място. Интересното тук е, че проектното предложение на сдружението е било одобрено от Националният фонд „Култура“  сред стотици други. Повече за проекта „Обредна култура от региона на Брежани – наследство и съвременност“ ще ни разкаже Снежана Стоименова, зам.-председател на сдружение „Хора и традиции“. С нея ще си говорим и по други интересни теми, свързани с предстоящия 10 юбилеен Празник на Брежанския кестен и залесяването с кестенови насаждения в района на симитлийското село.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.