Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли.  В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин продължаваме да пътуваме из общината, за да ви представим по-интересните възможности за туризъм, които тя предлага. Днес обиколката ни из приказно красивата община ще ни отведе до Коматинските скали и Тросковския манастир. Преди това ще ви разкажем и за четирите пешеходни маршрута, по които може да поемете в топлите летни месеци ако решите да отидете в Симитли.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Бъдете с нас ако искате да сте на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.