Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Симитли. В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме да следим по-интересните теми от седмицата.

С проект за 300 000 лева община Симитли изгражда нов социален център в село Железница. Средствата за неговото изграждане са осигурени по програмата „Красива България“ на Министерството на труда и социалната политика. По този начин общината продължава политиката си за подобряване на социалната инфраструктура и услугите за групи със специфични потребности, за намаляване на безработицата и насърчаване на заетостта. Точно за този център ще си говорим в първите минути от изданието с Ивайло Гоцев, ръководител на Социалното звено към Община Симитли. От него ще разберем и повече подробности, свързани с цялостната социална политика, която реализира общината.

В предаването ще обърнем внимание и на предстоящия празник Трифон Зарезан, който по традиция се отбелязва на 1 февруари.

Минути преди финала на предаването очаквайте и традиционния обзор на всичко по-важно и интересно, което се случи в Община Симитли през изминалите дни.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.