Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

снимка: pixabay.com

Симитли.  В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за пореден път ще пътуваме из общината, за да Ви покажем интересни, но и малко познати локации за отдих и почивка, които предлага града и малките населени места, и които биха могли да се превърнат в невероятно изживяване за Вас, вашите близки и приятели по време на лятната отпуска. Пътешествието из Община Симитли днес ни отвежда в село Долно Осеново, което се намира на 16 километра североизточно от гара Симитли и е разположено по южните склонове на планината Рила. Какви са възможностите за туризъм там, но и защо ще ви бъде интересно да го посетите ще разберете само ако слушате днешното ни предаване. Освен това ще ви разкажем и за два от големите летни християнски празници, които отбелязваме тази седмица – Св. Анна и Св. Панталеймон.

В края на предаването очаквайте и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случва в Община Симитли.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да ни споделите вашите преживявания в Община Симитли, да ни разкажете за интересни места, които сте посетили или такива, които смятате да посетите в идните дни, седмици и месеци.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.