Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме поредица от издания, които ще посветим на 50-ата годишнина от обявяването на Симитли за град.  В предаването днес ще си говорим за миналото на общинския център, за настоящето, но и за бъдещето. Ще ви срещнем с представители на различни институции, както и с видни личности допринесли за развитието на Симитли. В първите минути от днешното предаване очаквайте репортаж, свързан с актуалната обстановка около заболяването Африканска чума по свинете, както и повече информация за среща, която се проведе в Симитли в навечерието на ловния сезон. Веднага след това ще чуем още една от личностите, обявени за почетен гражданин на Симитли, но коя е тя ще имате възможността да разберете само ако ни слушате до финала на предаването.

В края на изданието няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през изминалите дни.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.