Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме да говорим за всичко актуални и интересно, което се случва в града и малките населени места. Предаването днес ще започнем с обобщение на празника на Симитли, който всяка година честваме на Малка Богородица – 8 септември. Веднага след това ще продължим с информация около ситуацията, свързана с Африканската чума по свинете, а поводът е, че на 10 септември изтече срокът, в който доброволно стопаните можеха да умъртвят домашните си прасета. Във втората част от изданието от инж. Василий Маринковски, началник отдел в Югозападно държавно предприятие ще разберем как вървят цените на дървата за огрев тази година.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.