Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме да говорим за всичко актуални и интересно, което се случва в града и малките населени места. Основен акцент в предаването днес ще бъде темата, свързана с образованието, а поводът е, че в началото на тази седмица официално бе открита учебната 2019/ 2020 година. В първите минути от изданието ще Ви разкажем как преминаха тържествата и колко на брой са учениците на територията на Община Симитли. Ще обърнем внимание и на темата, свързани с ремонтите в образователните институции. Преди това очаквайте подробности във връзка с посещението на премиера Бойко Борисов в Благоевград на 17 септември, по време на което стана ясно, че следващия мащабен общ проект за Симитли и Благоевград ще бъде изграждането на Индустриална зона. Във втората част от изданието ще си говорим за предстоящото 10-то юбилейно издание на Празника на брежанския кестен.

В края на изданието няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през изминалите дни.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.