Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме да говорим за всичко актуални и интересно, което се случва в града и малките населени места. „Ти променяш играта! Играта променя теб!“ е мотото на тазгодишното издание на инициативата „Нощ на театрите“, в която за поредна година се включва и Община Симитли. По този повод днес решихме да си говорим изцяло за този вид изкуство, но и за събитията, които предстоят в града. Наши гости ще бъдат Бранимир Митов, директор на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и ръководител на театралната школа в Община Симитли, както и Мария Иванова, която в „Нощта на театрите“ ще представи своята първа самостоятелна изложба не къде да е, а в Симитли.

В края на изданието няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през изминалите дни. Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.