Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин отново ще се спрем на няколко интересни теми, свързани с общината. В първите минути ще говорим за поредното залесяване на нови 4дка с кестени в района на Брежани, което се проведе в началото на месеца по повод „Седмицата на гората“. Наш гост по темата ще бъде Румяна Панова, председател на Сдружение „Хора и традиции“ – село Брежани, което от години се занимава с възобновяването на кестеновите насаждения в района на населеното място. С нея ще говорим и за други важни теми, сред които – „Ще има ли и тази година „Празник на брежанския кестен““. Във втората част от изданието пък ще коментираме демографската ситуация в общината и как може да върнем младите хора не само в България, но и в по-малките градове и села. В края на предаването очаквайте и традиционният ни обзор за всичко по-важно, което се случи в общината през изминалите 7 дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.