Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин ще продължим темата, която започнахме в началото на този месец, а именно приемът на ученици в първи клас. Наш гост ще бъде директорът на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Крупник Венцислав Кълбов. С него ще говорим както за организацията по отношение приема на първокласници, така и за предстоящите абитуриентски балове. Ще засегнем и темата, свързана с това каква е реализацията на учениците след завършване на средното образование в учебното заведение. Друг от въпросите, който ще дискутираме е свързан с това дали младите хора, след завършване на средно и висше образование се завръщат да живеят в село Крупник. Предстои да говорим и по други важни теми с нашият гост днес, като ще отправим и поглед към предстоящият 24 май – Ден на славянската писменост и култура.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.