Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин ще Ви срещнем със заместник-председателят на сдружение „Хора и традиции“ – Брежани Снежана Стоименова, която както Ви съобщихме миналата седмица представи своята втора книга „Пендари“. В изданието са поместени над 20 интересни разказа, а отпечатването му е станало факт благодарение на кметът на Община Симитли Апостол Апостолов. Очаквайте и репортаж във връзка с празника Рамазан Байрям, който ще бъде отбелязан в симитлийското село Долно Осеново този петък.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.