Акценти в предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за пореден път ще се спрем на всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места. Предаването ще започнем с една много важна тема, свързана с изграждането на сигурна защита от водни бедствия в Община Симитли по трансграничен проект, който се изпълнява от Областна администрация – Благоевград. Ще говорим и по още един значим въпрос, свързана с това, че започна изготвянето  на списъците на всички желаещи да закупят дървесина от ЮЗДП  ТП Държавно горско стопанство – Симитли. Веднага след това ще Ви разкажем за празника св. Неделя и за това как той бе отбелязан в две симитлийски села – Ракитна и Докатичево. Ще отправим поглед и към предстоящия празник, посветен на Св. Марина, за да видим къде в Симитли ще празнуват на 17 юли и как.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.