Акценти в предаването „Софийска трибуна“ по Радио „Фокус“

Започна регистрацията в Централната избирателна комисия за местните избори. Близо 2 месеца преди местните избори, в предаването „Софийска трибуна“, продукция на БСП-София, която се излъчва на честотите на софийската програма на Радио „Фокус“ всеки понеделник ви срещаме с кандидатите за кметове от БСП за столичните райони, а днес продължаваме обиколката си в районите Панчарево и Витоша.
В първата част на предаването наш гост ще бъде Радко Петров – независим кандидат за кмет на Панчарево, подкрепен от БСП. Той е строителен инженер и управител на строителна фирма.
След 17.30 в студиото посрещаме кандидата за кметския районен пост във Витоша – Александър Кьосевски. Той е на 35 години, финансист и финансист консултант по европейски програми.
С тях ще говорим за предизвикателствата и решенията им в Панчарево и Витоша и за бъдещите приоритетите на кандидатите. От тях ще разберем и каква е формулата на успешното управление.

Гостите в студиото ни ще отговарят на слушателски въпроси на телефон 0882 802 802.

Тези теми ви очакват на честотите на софийската програма на Радио „Фокус“ от 17.00 часа в предаването „Софийска трибуна“ с водещ Веселка Иванова.