Акценти в предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин

Благоевград. В днешното издание на предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин ще обърнем внимание на основните сюжети от изминаващата вече седмица.

Общински съвет – Благоевград прие най-големият бюджет в историята на града – 78, 5 млн. лева. Подробности ще научим от репортаж на колегата Ливия Нинова.

На 5 февруари ще се проведе инициативата „Зимно предизвикателство“. Събитието ще се състои на ледената пързалка – площад „Македония“. Какви изненади е подготвила Община Благоевград ще научим от Румяна Станоева- експерт.

Цар на виното ще бъде избран в село Дъбрава за поредна година. Гост в предаването ще бъде кметът на село Дъбрава- Росен Георгиев.

Христо Гърбов ще играе в Благоевград (5.02) в представлението „Помощ жена ми е луда“. Още за сюжета ще научим във втората част на изданието.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.
Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Лора Калчева.