Акценти в предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин

Благоевград. В днешното издание на предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин ще обърнем внимание на основните сюжети от изминаващата вече седмица.

Вчера бе открита реновираната сграда на Общинска администрация-Благоевград, по проект „ Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общински и административни сгради“, който се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020“. Проектът е на стойност 3 502 684,21 лв. Повече за церемонията по откриването ще научим от репортажа на колегата – Натали Стефанова.

Зам.- кметът на Благоевград Христина Шопова награди отличените деца, пуснали писма в кутията на Дядо Коледа. Децата имаха възможност да пускат своите писма с желания в кутията на Дядо Коледа, която беше разположена под елхата на централния площад в града.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.
Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Лора Калчева.