Акценти в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ 

Снимка: Информационна агенция "Фокус"

Какви визии за бъдещето на Европа видяхме в дебата на водещите кандидати за поста председател на ЕК? Кои бяха открояващите се коментари и различния между участниците? Гост в ефира на сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ ще бъде проф. Анна Кръстева, политолог и експерт по европейски политики.
В Предизборното ни студио гост ще бъде Андрей Новаков, кандидат за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюза на демократичните сили, с когото ще говорим за тол системата – какво се случва у нас и каква е практиката в другите европейски държави.
„Топлофикация“ започна изпълнението на неотложните ремонти и профилактика по топлопреносната мрежа в София. Информация за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали ще научим от Елизабет Павлова, говорител на „Топлофикация София“. С нея ще коментираме и програмата „Лоялен клиент“ и услугата Търговска отстъпка.
Фотодокументалната изложба „Погромът в Босилеградско 15-16 май 1917 г.“ ще бъде представена в Кюстендил. Повече за събитието ще ни разкаже Венцеслав Илчев от Радио „Фокус“-Кюстендил.
С изложба и представяне на книга „Баухаус и архитектурата на българското Черноморие“ и кръгла маса „Градските пространства на Варна“ във Варна ще бъдат отбелязани 100 години от създаването на архитектурно-дизайнерската школа „Баухаус“. Подробности по темата ще научим от репортера ни във Варна Диана Стоева.

Започнете деня информирани! Тези и още теми – в „Добро утро, България“ от 06.00 до 10.00 часа, с водещ Йоланда Пелова.