Акценти на предаването „Часът на Благоевград“ по Радио „Фокус“-Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Благоевград. В днешното предаване „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин ще обърнем внимание на най-интересните и актуални теми за областния център. В изданието основен акцент ще поставим върху резултатите от местните избори. След проведения втори тур стана ясно, че Община Благоевград има нов кмет, чието име е Румен Томов. Той бе независими кандидат, но получи много силна подкрепа от БСП за България, както и от редица други партии. В първите минути от изданието ще имате възможността да чуете каква бе реакцията му, непосредствено след края на изборите. Веднага след това продължаваме с актуалните теми за Благоевград. Наш гост ще бъде д-р Кирил Алексиев, временно изпълняващ длъжността директор на Регионален исторически музей – Благоевград, с който ще си говорим за интерактивната географска карата, която ще бъде използване за образователни цели. Тя бе изградена през летните месеци пред сградата на културната институция. Тъй като днес е и Архангеловден, то няма как да не си поговорим за този голям християнски празник. На 11 ноември пък ще честване празника, посветен на Св. Мина, затова в изданието ще се спрем и на неговата история.
Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.

Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Ливия Нинова.