Акценти на предаването „Часът на Благоевград“ по Радио „Фокус“-Пирин

Благоевград. В днешното издание на предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин ще обърнем внимание на основните сюжети от изминаващата вече седмица. Служителите на „Пътна полиция“ в Благоевград извършват ежедневен контрол, част от който е свързан с проверка състоянието на пътната мрежа. Ако видят някаква нередност, която е свързана с пешеходните пътеки или със самите пътни настилки веднага се предприемат дейности, с които да бъдат уведомени общинските власти. Темата допълва колегата Ливия Нинова. Системата за видеонаблюдение, която се монтира в Благоевград, отговаря на най-високите изисквания. Наш събеседник по темата е Антон Ковачев, експерт към Община Благоевград.  Композиторът Пламен Мирчев – Мирона е номиниран за наградите „Икар“ в категория авторска музика на пиесата „Принцеса Турандот“. За емоциите от номинацията, за проекта и за творчеството на композитора ще чуем повече от репортажа на колегата Денис Никифоров.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.

Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Натали Стефанова.