АПИ: От 23.00 часа до 24.00 часа ще бъде спряно движението в двете посоки в участъци от АМ „Европа“ заради монтиране на рамки на тол системата

От 23.00 часа до 24.00 часа ще бъде спряно движението в двете посоки в участък от АМ „Европа“ преди отбивката за Нови Искър и Своге в посока Кулата. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. За да не се затруднява трафикът през деня късно вечерта ще се монтира рамка на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3.5 тона (тол). По време на ограничението трафикът ще се пренасочва по стария околовръстен път – II-18.
На 10 август от 23.00 часа до 24.00 часа за монтаж на тол рамка ще бъде ограничен трафикът в отсечка от АМ „Европа“ при отбивката за Чепинци в посока Кулата. Превозните средства ще се пренасочват по стария околовръстен път – II-18.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.