Благоевград: Шофьорите да се движат с повишено внимание на главен път Е-79 в участъка от Благоевград до отклонението за село Стара Кресна от км 360+000 до км 392+500, поради косене на трева и изрязване на храсти

Благоевград. Шофьорите да се движат с повишено внимание на главен път Е-79 в участъка от Благоевград до отклонението за село Стара Кресна от км 360+000 до км 392+500, поради косене на трева и изрязване на храсти. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев. Това съобщи за Радио „Фокус“-Пирин дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград. Няма въведени ограничения и ремонтни дейности по пътищата, които са част от републиканската пътна мрежа. Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

Натали СТЕФАНОВА