Благоевград: Шофьорите да се движат с повишено внимание на второкласен път 19 в участъка Симитли-Разлог от км 2+000 до км 21+400

Благоевград. Шофьорите да се движат с повишено внимание на второкласен път 19 в участъка Симитли-Разлог от км 2+000 до км 21+400, тъй като в района се извършва косене на трева. Това съобщи за Радио „Фокус“-Пирин дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград. Косене на трева и изрязване на храсти се извършва и на главен път Е-79 между Благоевград и село Стара Кресна от км 360+000 до км 392+500. Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и АМ „Струма“ в участъка от Благоевградска област. Няма регистрирани пътни инциденти по пътищата, които са част от републиканската пътна мрежа, през изминалата нощ. Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция.

Натали СТЕФАНОВА