Бургас: Движението по път II-99 Бургас – Царево в участъка Крайморие – Караагач се осъществява с повишено внимание поради косене на тревни площи и полагане на хоризонтална маркировка

Бургас. Нормална е пътната обстаниовка в областта, съобщиха за Радио „Фокус“-Бургас от Областно пътно управление. Видимостта е добра, пътните настилки са сухи и нормално проходими. Без затруднение се осъществява преминаването на моторни превозни средства. До 31 юли движението по път II-99 Бургас – Царево от км 0+000 до км 44+600 в участъка Крайморие – Караагач се осъществява с повишено внимание поради косене на тревни площи и полагане на хоризонтална маркировка.Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.
Натоварено е движението по централните бургаски улици – „Иван Вазов“, „Христо Ботев“, „Уилям Гладстон“, „Булаир“ и „Цар Симеон“. Натоварено е по пътя от и към жк. „Меден Рудник“, на кръстовището с кръгово движение „Трапезица“, както и в района на кръстовището между улиците „Спортна“ и „Индустриална“. Интензивно се осъществява движението по бургаските булеварди – „Демокрация“, „Сан Стефано“ и „Тодор Александров“.
Деница ДИМИТРОВА