Валери Симеонов, НФСБ: Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент

Снимка: Пресцентър - НФСБ

Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент. Това съобщи в Сливен председателят на партията Валери Симеонов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен. Той допълни, че коалиция с ВМРО би била естествена, но неосъществима. В същото време коалиция с партия „Атака“ е невъзможна заради съществените разминавания във външната политика. Така че, НФСБ се явява на избори самостоятелно, като ще предложи най- добрите си представители за сформиране на листа за ЕП, категоричен бе Валери Симеонов. В момента все още структурите на партията предлагат своите номинации, а в началото на април листата ще бъде готова, допълни Симеонов.

Лидерът на НФСБ заяви, че заявката на БСП за предсрочни парламентарни избори след евровота е опит за подмяна на демократичното устройство на държавата и да спечелят властта без избори. „Няма да стане, слабички са“, категоричен бе Симеонов.   

Валери Симеонов бе в Сливен за среща с представители на малкия и средния бизнес , и на Асоциация „Здравословно хранене за децата“. Според лидера на НФСБ, именно представителите на малкия и среден бизнес заслужават подкрепа, защото осигуряват 75% от работните места в България.

Людмила ЙОРГОВА