Валери Симеонов, НФСБ: Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент

Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент. Това съобщи в Сливен председателят на партията Валери Симеонов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Сливен. Той допълни, че коалиция с ВМРО би била естествена, но неосъществима. В същото време коалиция с партия „Атака“ е невъзможна заради съществените разминавания във външната политика. Така че, НФСБ се явява на избори самостоятелно, като ще предложи най- добрите си представители за сформиране на листа за ЕП, категоричен бе Валери Симеонов. В момента все още структурите на партията предлагат своите номинации, а в началото на април листата ще бъде готова, допълни Симеонов.

Лидерът на НФСБ заяви, че заявката на БСП за предсрочни парламентарни избори след евровота е опит за подмяна на демократичното устройство на държавата и да спечелят властта без избори. „Няма да стане, слабички са“, категоричен бе Симеонов.   

Валери Симеонов бе в Сливен за среща с представители на малкия и средния бизнес , и на Асоциация „Здравословно хранене за децата“. Според лидера на НФСБ, именно представителите на малкия и среден бизнес заслужават подкрепа, защото осигуряват 75% от работните места в България.

Людмила ЙОРГОВА