Варна: ГЕРБ подари телевизори на пенсионерски клубове в община Вълчи дол

Снимка: ПП ГЕРБ- Варна

По инициатива на организацията на ГЕРБ – Вълчи дол бяха подарени телевизори на пенсионерски клубове. Това съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна. Членовете на партийната структура откликнаха на молбата на възрастните хора от три  клуба в общината – в град Вълчи дол и в селата Брестак и Червенци.

„Възхищаваме се на силния Ви дух и високо ценим усилията на Вашите самодейни състави да пазят и популяризират фолклора и традициите на България. Вие заслужавате подкрепата ни”, коментира при срещата си с пенсионерите ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Димитър Тодоров. Двамата със Стойчо Петков, който оглавява Младежи ГЕРБ – Вълчи дол, лично занесоха закупените телевизори в клубовете и пожелаха на възрастните хора да бъдат здрави и да съхранят и занапред своята позитивна енергия.

„Сигурен съм, че тази придобивка ще подобри социалния живот в клубовете и ще Ви позволи да споделяте в приятна обстановка повече време заедно”, каза още Димитър Тодоров, който е и зам.-кмет в община Вълчи дол.