Велико Търново кани на „Парти в парка“ с музика на живо и лазерно шоу

Велико Търново. Първото по рода си шоу, обединяващо музика на живо и ефектна лазерна компилация ще се състои във Велико Търново. Атрактивното събитие „Парти в парка“ ще бъде в съботната вечер /23 март/ в парк „Маро поле“, а началото му е в 19,00 часа, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Изненадата за великотърновци и гостите на града е част от програмата за празника на Старата столица – 22 март. Входът е свободен.

Организатор на събитието е Община Велико Търново, а лазерното шоу е дело на Анди Фокнър. То ще е съчетано с ефектни фойерверки, които ще озарят небето над централния великотърновски парк.

На сцената за великотърновци и гостите на града ще излязат: Атанас Пеев – каба гайда; рок групите The Drivers и КОВУ; Джаз дуо Румен Халачев – саксофон и Радослав Тодоров – клавишни; Ивелина Романова и Мартин Лалев – акустични китари, вокали; Калоян Паунов – акустична китара, вокал; Розалия Желязкова и Виктория Георгиева – вокални поп и джаз изпълнения; BunyVerse & Stan wav (Петър Йорданов-Бъни и Станислав Спасов-Стенли).