Програмата на площад „Кирил и Методий“ в Бургас продължава до началото на коледните празници

Програмата на площад „Кирил и Методий“ в Бургас продължава до началото на коледните празници. Това съобщиха от Община Бургас. След „Седмица на рибата“ и рибения пазар на площад „Кирил и Методий“ следва фестивала „Бургас танцува“.  В него ще участват самодейни състави и школи от града. От 18:00 часа ще се представят децата от група „Мики Маус“ и група „Звънчета“ от ДГ „Златното ключе“, с ръководител Марияна Бойчева, и ученици от Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“. Програмата ще продължи от 12 до 16 декември на откритата сцена на площада, а при неподходящи метеорологични условия в Дом на Нефтохимика.

Това ще бъде пълната програма по дни за събитията на площад „Св.св. Кирил и Методий“:

Петък 9 декемвриот 18:00 часа – група „Мики Маус“ и група „Звънчета“ от ДГ „Златното ключе“, ученици от Национално училище „Проф. Панчо Владигеров“ гр. Бургас.

Понеделник 12 декември от 18:00 часа народни танци – „Бургас танцува“

Вторник 13 декември от 18:00 часа народни танци – „Бургас танцува“

Сряда 14 декември от 18:00 часа латино танци – „Бургас танцува“

Четвъртък 15 декември от 18:00 часа модерен балет, хип-хоп и зумба – „Бургас танцува“

Петък 16 декември от 18:00 часа народни танци – „Бургас танцува“

Събота17 декември от 11:00 часа детски танцов ансамбъл „Миладина“ към ОУ „Братя Миладинови“ с ръководител Цветана Цъгова.

Неделя 18 декември от 14:00 часа изпълнения на деца от детски градини и първи клас, ЦПЛР – гр. Бургас, с ръководител Силвия Красимирова.

Петък 23 декември от 16:30 часа Коледен концерт на Петя Методиева.