Волен Сидеров, „Атака“: Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти – важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа

София. Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти – важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Това каза пред журналисти лидерът на ПП „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров пред журналисти, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. „Такава дипломация, такъв висш пилотаж. Това с партия „Воля“, това със СДС – Румен Христов. Все едно виждам Кисинджър 70-те години в Китай совалките“, каза още Сидеров. Той посочи, че по темата за апартаментите не може да знае, защото няма собствено жилище. Той обяви, че ще го пита непременно за апартаментите, стига да се освободи от дипломацията. „Веднага щом остане свободен ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте. Трябва някакво жилище да му взема. Той е заменил апартаменти“, допълни Сидеров. „Там трябва да умееш да хванеш вълната, точния момент. Изпуснеш ли го, губиш“, коментира още Сидеров.
Деница КИТАНОВА