Въвежда се временна организация в движението във Велико Търново във връзка с подготовката и провеждането на 10-ия „Трабант фест“ на 16 март

Велико Търново. Въвежда се временна организация в движението в града във връзка с подготовката и провеждането на 10-ия „Трабант фест“ на 16 март. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Затваря се за движение за времето от 09.45 до 11.00 часа пространството южно от Военен дом до централен вход на парк „Марно поле“. Затваря се за движение за времето от 10.45 до 12.00 ч. ул. „Васил Левски“ в участъка от сградата на Община Велико Търново до кръстовището с ул. „Цар Освободител“.
След 12.00 часа за парада на участващите автомобили ще бъдат затваряни улици по маршрут: ул. „Васил Левски“, ул. „България“, ул. „Краков“, кръгово кръстовище „Качица“ 1, ул. „Никола Габровски“, ул. „Васил Левски“, ул. „Независимост“, ул. „Стефdн Стамболов“, ул. „Читалищна“, ул. „Михаил Кефалов“, паркинг на ул. „Крайбрежна“.
Освобождаване на улични площи от паркирали пътни превозни средства:
– от 09.00 до 11.00 часа южно от Военен дом до централен вход на парк „Марно поле“;
– от 10.30 до 12.00 часа ул. „Васил Левски“ в участъка от сградата на Община Велико Търново до кръстовището с ул. „Цар Освободител“.