Възстановено е движението за леки автомобили по път III-9901 Ахтопол – Синеморец, пътищата в областта са проходими при зимни условия

Бургас. Възстановено е движението за леки автомобили по път III-9901 Ахтопол – Синеморец. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Бургас от Областно пътно управление. Движението в посоченият участък беше ограничено поради излизане на вода от река Велека.
Към момента няма затворени пътища или проходи на територията на област Бургас, пътищата са проходими при зимни условия. Въведено е ограничение по път I-6 от км 446+500 до км 453+800 в участъка Карнобат – Черноград, където движението се осъществява в една лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка, полагане на хоризонтална маркировка и изпълнение на земни работи. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срокът е до 28 юни 2019 г.
Безпроблемно се осъществява движението на моторни превозни средства по входно-изходните пътни артерии на град Бургас, както и по централните улици и булеварди. Няма образувани колони от автомобили.
Мария ПОПЧЕВА