В Бургас ще се проведе третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“

Снимка: Община Бургас

Бургас. В Бургас ще се проведе третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. За старт на лекционната програма за 2019 г. организаторите са заложили на две много важни теми, свързани с бременността и майчинството – „Женска консултация. Важни изследвания по време на бременността – превенция и скрининг“ и „Финансови помощи и обезщетения – правата на майките и бременните жени. Какво, къде и как“. Лектори на първата от поредицата лекции ще са завеждащият на родилното отделение към УМБАЛ Бургас д-р Антонио Душепеев и Николина Козарева, началник на сектор „Майчинство и болнични“ към НОИ.
Бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да задават своите въпроси и да бъдат разгледани конкретно техните казуси. Лекциите ще се проведат от 10.30 часа в Смарт Център Бургас. Всички, записали се предварително, ще имат възможността да участват и в традиционната голяма томбола с награди. За новата година организаторите са подготвили много интересни теми, свързани с бременността и отглеждането на децата, както и срещи с изявени специалисти от цялата страна. Лекциите от училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“ са безплатни.