В една лента се извършва движението по главен път Е-79 в Кресненското дефиле между Кресненските ханчета и разклона за село Ощава

Благоевград. В една лента се извършва движението по главен път Е-79 в Кресненското дефиле между Кресненските ханчета и разклона за село Ощава. Това съобщиха от ОДМВР – Благоевград. Пътните превозни средства се пропускат от намиращите се на място полицейски служители.

„Фокус“ припомня:

Около 05:00 часа тази сутрин в района на 391 км възникна катастрофа, при която товарен автомобил се удари в крайпътен скат. В следствие на удара моторното превозно средство се завъртяло, с което препречило движението и в двете ленти. Обстановката бе усложнена допълнително, тъй като на пътя се разпиля товар от товарния автомобил. В района се образуваха километрични колони от автомобили, въпреки че има въведен обходен маршрут през Симитли – Разлог – Гоце Делчев – Попови ливади- Катунци – пътен възел „Генерал Тодоров“ и обратно.

Междувременно при 398 км на същия път друг товарен автомобил също катастрофира. И при двата инцидента няма пострадали хора, нанесени са само материални щети.

Ливия НИНОВА