В навечерието на Националната библиотечна седмица Габровската библиотека обявява безплатна регистрация за библиотечни услуги

Снимка: Община Габрово

Габрово. Регионална библиотека „Априлов-Палаузов” обявява безплатна регистрация за библиотечни услуги по повод  професионалния празник на библиотекарите в България – 11 май и в навечерието на Националната библиотечна седмица. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Велико Търново от библиотеката.

Днес габровската регионална библиотека предлага безплатна регистрация за библиотечни услуги за гражданите на Габрово. Така екипът на библиотеката и нейните верни потребители, четящите габровци, ще отбележат деня на Св. св. Кирил и Методий и професионалния празник на библиотекарите – 11 май.

От възможността да се регистрират могат да се възползват всички желаещи граждани, които нямат читателски карти за библиотеката, нямат задължения към библиотеката, както и онези настоящи читатели, чиято регистрация e изтекла до 10 май 2019 година включително. Срокът на издадените през този ден карти за читателски карти ще бъде дванадесет месеца – от 10 май до 10 май.

Надежда КРЪСТЕВА