В Пловдив ще се проведе концерт под надслов „Изборът е твой – живей, мечтай, обичай!“, посветен на борбата с наркотиците

снимка: pixabay.com

Пловдив. В Пловдив ще се проведе концерт под надслов „Изборът е твой – живей, мечтай, обичай!“, посветен на борбата с наркотиците. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пловдив от Общината. Международният ден за борба с наркотиците се отбелязва на 26-ти юни, но на посочената дата проявата беше отменена поради лошите климатични условия. Концертът има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на хора от различни възрастови групи, чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.
Организатори са Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив. Участие в кампанията на общинската структура „Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!”. ще вземат фолклорни формации от град Пловдив и областта. За сформиране на музикално – артистичната програма съдейства Димитър Михов от „Ясмина“, която ще се представи на сцената на Военен клуб – Пловдив от 17.00 до 21.00 часа. Със своето участие, изпълнителите ще заявят съпричастност в борбата с наркотичните и Психоактивни вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.