В подкрепа на 6-годишната Зара  се организира благотворителен базар и футболен мач между девойки и младежи от  ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ -Видин

В подкрепа на 6-годишната Зара  се организира благотворителен базар и футболен мач между девойки и младежи от  ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“  Видин, каза за Радио „Фокус“ – Видин Ели Янакиена, старши учител в професионалната гимназия  и координатор на събитието. „Нашето мото е: „С надежда е по-лесно да се живее! Да бъдем приятели с нея!“ Събитието сме го кръстили  Благотворителна инициатива „БлагоЛюбие“.  за успешното разрешаване на здравословния проблем на 6-годишната Зара. Благотворителната инициатива ще се проведе на 13 февруари  от 17 часа в Спортната зала на Видин“, каза Ели Янакиева.

Организаторите  призовават всеки, който реши да посети благотворителната  инициатива „БлагоЛюбие“, да донесе поне една пластмасова капачка в подкрепа на друга инициатива по същия повод „Кап-кап- капачки за бъдещето на Зара“. Участие вече са заявили съмишленици и приятели на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“   Видин.

Анна ЛОЗАНОВА