В четвъртък започва стилният „Джаз в Бургас“

Бургас. Със закупен билет за „Джаз в Бургас“ можете да спечелите ваучер за безплатно посещение на остров Света Анастасия и археологическия комплекс „Акве калиде“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. За тази цел във всяка една от фестивалните вечери през месеците юли и август ще бъде разигравана малка томбола.

Билетите за „Джаз в Бургас 2018“ вече са в продажба. Търсете ги в касата на експо център „Флора“, Лятна каса „Часовника“, в мрежите на Eventim и Grabo.

Както обявихме по-рано, първите три дни на джаз фестивала (12, 13 и 14 юли) тази година ще зарадват почитателите на стилната музика с изпълнения на проектите: „So nice …south jazz“, „Golden project „, „Zootcase“, „Jazz fusion trio PLAYIS „, „Lilly Ilieva & „The Minimum Quartet“, „Джазта-праста трио“ и „Хилда Казасян квинтет“.

Втората порция джаз очаквайте през август, когато на 3 август (петък) на откритата сцена в експо център „Флора“ ще изгреят зашеметяващият квинтет „Фънкалеро“ и проектът с американско участие „Two Cities One World“.

Кулминационен завършек на „Джаз в Бургас 2018“ ще поставят на 4 август музикантите от „Стик“, Теодосий Спасов и Людмил Крумов Дуо, а за доброто настроение до малките часове на всяка една от фестивалните вечери ще допринася фестивален джемсешън.

 

* Информация за фестивала, музикалните проекти и пълна програма на събитието търсете тук:https://www.facebook.com/events/1873721836261295/?active_tab=discussion

 

„Джаз в Бургас“ се осъществява с любезната подкрепа на Фондация „Америка за България“, чрез Програмата „ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ“, администрирана от Фондация „Арт Офис“, банка ДСК, Арт ателие, All the Jazz. За поредна година фестивалът ще бъде домакин на най-добрите български музиканти в този стил, както и на световно доказани техни колеги от Холандия, Германия и САЩ.

 

Билети – ценови категории:

– за ден – 15.00 лв.

– за два дни – 25.00 лв.

– за три дни – 30.00 лв.

– за четири дни – 40.00 лв.

– за пет дни – 45.00 лв.