Галя Захариева, ГЕРБ: Националното единение не изисква бюджет, усилия, организация, то е най-силната енергия, която ще ни води напред и нагоре

Националното единение не изисква бюджет, усилия, организация, то е най-силната енергия, която ще ни води напред и нагоре. Това каза в декларация от името на група народният представител от ПГ на ГЕРБ Галя Захариева по повод Освобождението на България на 3 март, предаде репортер на Агенция „Фокус“. По думите ѝ 3 март е денят, в който честваме връщането на България на картата на Европа и света. „Денят, в който вдигаме глава, за да покажем, че сме горди и свободни наследници на нашите предци. Тази година паметниците в цялата страна ще бъдат обсипани с цветя на признателност, защото помним подвига на хилядите герои, пожертвали живота си, за да има една нова България“, допълни Захариева.
„Всеки споделя пред себе си, пред близките и приятелите си „Аз обичам България“. Това уважаеми колеги, не е мечта. Това е нашето национално единение, което не изисква бюджет, усилия,организация. Най-силната е националната енергия, която ще ни води напред и нагоре. Аз обичам България. Честит празник“, каза още Захариева.
Деница КИТАНОВА