ГД „Гранична полиция“: Интензивен е трафикът на ГКПП „Кулата“, ГКПП „Капитан Андреево“, ГКПП „Лесово“ и ГКПП „Дунав мост – Русе“

Интензивен е трафикът на ГКПП „Кулата“, ГКПП „Капитан Андреево“, ГКПП „Лесово“ и ГКПП „Дунав мост – Русе“. Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“. Информацията за трафикът е към 6.00 часа сутринта.
На границата с Република Гърция на ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен на изход за леки автомобили.
На границата с Република Турция на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили, а на границата с Румъния на ГКПП „Дунав мост – Русе“ трафикът е интензивен на изход за леки автомобили.
На границата с Република Сърбия и Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пункта.
Във връзка с извършване на ремонтно-строителни дейности на ГКПП „Златарево“ за времето от 9 септември до 14 септември 2019 г. движението ще бъде затруднено.
От съображения за безопасност поради ниското ниво на р. Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет от 8 септември ще работи само по светлата част на денонощието – от 8.00 до 22.00 часа.