ГД „Гранична полиция“: Интензивен е трафикът през граничните пунктове „Калотина“, „Кулата“, „Маказа“, „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Дунав мост-Русе“

Интензивен е трафикът през граничните пунктове „Калотина“, „Кулата“, „Маказа“, „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Дунав мост-Русе“. Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 18.00 часа. На границата със Сърбия „Калотина“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На „Калотина“ движението е натоварено за товарни автомобили, затова може да се използват алтернативни маршрути. Във връзка с извършване на ремонтно строителни дейности на „Златарево“ до 14 октомври т.г. движението през „Златарево“ ще бъде затруднено. На границата с Гърция „Кулата“ и „Маказа“ трафикът е интензивен на изход за леки автомобили. На границата с Турция на „Капитан Андреево“ и „Лесово“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.
На границата с Румъния на „Дунав мост-Русе“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.